ГОДИШНИ НАГРАДИ ЗА СТОЯНКА БОЯНОВА И МИНКО ТАНЕВ

Стоянка Боянова и Минко Танев са в ЕВРОПЕЙСКИЯ ТОП 100 НА НАЙ-КРЕАТИВНИТЕ ХАЙКУ АВТОРИ, 2020.

Стоянка Боянова е за трети пореден път в тази висока класация.

Двамата са със  сертификати за 2020 година за принос към литературно обединение LITERATURE LOVERS’ ASSOCIATION с над 6 900 автори от цял свят.

С награди са от Първия световен конкурс на вестници и телевизии, 2020, Китай.  Стихотворенията им са публикувани в „POETRY”, списание с международно признание и във вестник „SCIENCE HERALD” в превод на китайски от Tian Yu.

Стоянка Боянова присъства на български, английски и испански в Новогодишно специално издание на „ESPACIO LUNA ALFANJE“, Буенос Айрес, Аржентина.

Двамата са отличени в издания на „En un éclair” HAIKOUEST, Франция.  Техни произведения са в румънското списание „Албатрос”.

Международно жури ги обяви след конкурси за поети на месец декември 2020 в Поетично обединение POEMarium by DrNKSharma с над 8 400 автори от различни страни. Стихотворенията им са наградени и рецензирани от Sahjahan Ali Ahmed и Mohan Lal Verma.

За свои стихове са наградени в международни конкурси от POEMarium със ЗЛАТНИ И ЧЕРВЕНИ ПЕРА, Literature Lovers’ Association ги удостои със ЗЛАТНИ ЗВЕЗДИ и БРОНЗОВИ ЗВЕЗДИ. Стоянка Боянова e с НАГРАДА от първия конкурс на Литературна фондация SURYODAYA/ИЗГРЕВ за „Псалм за природата”.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post ЛИТЕРАТУРНИЯТ КОД НА МАКЕДОНИЗМА 4.
Next post НЕУСТОИМИЯТ МАГНЕТИЗЪМ НА ДЕТСКИЯ СВЯТ