ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ НА ПИСАТЕЛИ-КРИМИНАЛИСТИ – 2016 г.

 

И тази година Клуб-ресторант „Саламандър“ гостоприемно отвори врати за писателите-криминалисти, членове на Българската секция на AIEP. В тържествена обстановка бяха обявени носителите на Годишните награди за криминална книга „Атанас Мандаджиев“ – 2016 г.
Първа награда не се дава, а втора се поделя между „ЛУННОТО КУЧЕ“ на ПАВЛИНА ПАВЛОВА и „ДОСИЕ НА УБИЕЦ“ на ВЕСЕЛА ЛЮЦКАНОВА. Наградата е не само престижна, но и финансово подплатена от щедрия спонсор ДАС „Саламандър“.

Тържеството беше помрачено от отсъствието на напусналите го не по свое желание, а поради преминаването в един по-добър свят почетен председател д-р Светослав Славчев и съпругата му, Донка Петрунова и Александър Гелеменов. Присъстващите почетоха паметта им с едноминутно мълчание.

Коктейлът продължи до късно през нощта с любима марка уиски на д-р Славчев. Бяха дискутирани творчески проекти, носещи неговото име и името на обичания негов герой инспектор Стрезов.
%d0%bf%d0%b0%d0%b2%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d0%b2%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d1%83%d0%bd%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%ba%d1%83%d1%87%d0%b5-finvesselaPrint

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post МЕЧТИТЕ СА ВЪВ ВЕЧНОСТТА…
Next post ЧНГ, ПРИЯТЕЛИ!