ПОКАНА

На 18-ти май от 18 часа в „Музей земята и хората“ в София ще се проведе премиера на най-новата книга на Златимир Коларов – романа „По тънката повърхност на леда“ с участието на Недялко Йорданов, Хайгашод Агасян, Христо Деянов и Руси Чанев.

Романът е за Жената през погледа и душата на мъжа.

Книгата ще бъде в книжарниците на Хеликон след 15-ти май. Може да бъде поръчана и по Интернет на същата разпространителска верига.

Входът за премиерата е свободен.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ за книгата е отразена на четвъртата корица:

Съкровени, чувствени, изстрадани истории за неуловимия дух на Жената през погледа и душата на мъжа. Нестандартни герои и съдби, нестандартни вълнения и чувства, нестандартни обрати, нестандартни сюжет и фабула, които движат действието в пресичащи се паралелни линии и от сблъсъка им лумва пламък, който гори душата. Кинематографична образност, движение назад и напред във времето, първо и трето повествователно лице се смесват в монолитно цяло, непредвидим и непонятен пъзел, който се реди ред по ред до последния абзац. Надежди и мечти, страхове и болка, еротика и нежност, мистика и тайнство; история, която кънти и резонира в душата дни наред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post ДИМИТЪР ТОМОВ – ДОКЛАД ЗА КРАТКА ПРОЗА
Next post ЛЮДМИЛА АНДРОВСКА /РАЗКАЗ