„ЖИВ БРОЙ“ НА НОВА ДИГИТАЛНА МЕДИЯ

 

Съветът на Европейската научна и културна общност и Клубът на българския културен и научен елит направиха “Жив брой” на нова дигитална Медия MRTV – с web Радио,Телевизия и Списание.

Основната цел на Медията е да отразява редовно и да популяризира дейността и успехите в българската наука и култура.

Дигиталната Медия е предимно за аудиторията на младите хора, които са в „постоянен офис” чрез телефон и лаптоп. Това е медия за новото градско поколение, което постоянно и активно избира най-новото, полезното и забавното. Медията е само със собствено авторско съдържание и е с фокус върху предстоящи събития.

Поканените на „Живия брой” представители на българската интелигенция получиха „Златна карта”, която им дава статут на почетни гости на Медията, чиито успехи ще бъдат редовно отразявани и популаризирани през цялата 2019 година. Сред тях са археологът чл.-кор. Васил Николов, писателят Боян Ангелов – председател на Съюза на българските писатели, Снежана Тодорова – председател на Съюза на българските журналисти, литературоведката Катя Зографова, Фани Теохарова – вицепрезидент на Асоциация „Силви Вартан за България”…

Отличия получиха: „Дестини квартет“ за принос към музикалната култура и Петър Скорчелиев за принос към авторитета на българското висше образование.

Nova media-2 Nova media-3

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Вестник „Словото днес“, бр. 3, 2019
Next post ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЯ…